Avoimet työpaikat

Yrityksemme Korjaamo J & J Kaarina Oy on luotettava ja ammattitaitoinen autokorjaamo, jossa onnistuvat perushuollot, korjaukset sekä kaikkein haastavimmatkin vianhaut. Panostamme asiakaslähtöisyyteen, asiakaspalveluun ja luotettavuuteen sekä henkilöstömme työhyvinvointiin, ammattitaitoon ja yhdessä tekemiseen. Meillä työtä tehdään aidosta kiinnostuksesta ja rakkaudesta autojen korjausta ja huoltamista kohtaan.

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme ammattitaitoiseen porukkaamme lisävahvistukseksi motivoitunutta 

AUTONASENTAJAA

Työssäsi pääset toteuttamaan erilaisia korjaus- ja huoltotoimenpiteitä. On tärkeää, että arvostat asiakasta, hänen autoaan ja aikaansa. Osoitat asiakaspalveluhenkisyytesi ja ammattitaitosi tekemällä työsi laadusta tinkimättä, mutta kuitenkin pysymällä sovituissa aikatauluissa.  

Edellytämme, että sinulla on alan koulutus ja käytännönkokemusta autojen huollosta ja korjaamisesta vähintään kaksi vuotta. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy positiivista asennetta, halua kehittyä autoalan huippuosaajaksi sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Haluaisitko työpaikan, jossa on hyvä fiilis ja jossa kaikki työskentelevät yhteisten tavoitteiden eteen? Odotamme innolla vapaamuotoista hakemustasi 7.2.2021 mennessä osoitteeseen nina.vainio@diope.fi. Lisätietoja voit kysyä samasta osoitteesta tai soittamalla numeroon 040 5707 636.