Laskentapäällikkö

Rakennuttajatoimisto HLC Oy on rakennushankkeiden johtaja, rakennuttaja ja valvoja aina tarveselvityksestä takuuajan tehtäviin saakka. HLC tarjoaa lisäksi mm. työmaavalvontaa, koordinaattoripalveluita, kiinteistökehitystä sekä muita asiantuntijapalveluita kuten julkisten hankkeiden erityistehtäviä.

Laajennamme toimintaamme ja etsimme uudelle toiminnollemme yrittäjähenkistä

LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

Ensimmäisessä vaiheessa pääset perustamaan alusta alkaen Määrä- ja kustannuslaskennan yksikköämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. oman tiimisi rekrytointi, prosessien kehittäminen, laskentaohjelmien käyttöönotto sekä palvelujen markkinointi ja myynti.

Yksikön perustamisen jälkeen vedät ja kehität toimintaa strategiamme mukaisesti. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat määrä- ja kustannuslaskennan palveluja arvojemme mukaisesti eli laadukkaasti, aikataulussa, kustannustehokkaasti ja inhimillisesti. Osallistut aktiivisesti palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta näyttöä kehittämisprojektien vetämisestä, vahvaa määrä- ja kustannuslaskennan kokemusta, näkemystä nykyaikaisista älykkäistä laskentaohjelmista sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen tiimin vetämisestä tai vahvan halun kehittyä esihenkilönä.

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä rakentamaan ja johtamaan uuden yksikkömme toimintaa alusta alkaen. Tukenasi sinulla tulee olemaan koko HLC:n ammattitaitoinen, avoin ja välitön sekä hyvin työssään viihtyvä porukka.

Lähetäthän hakemuksesi 8.6. mennessä oheisen linkin kautta. Voit myös kysyä lisätietoja henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjältämme Nina Vainiolta (nina.vainio@diope.fi tai 040 5707636).

Odotamme innolla uuden yksikkömme syntyä – tervetuloa toteuttamaan sitä kanssamme!